Nordia 2014 har følgende adresse:

Nordia 2014

c/o Norsk Filatelistforbund
Postboks 875
N-0104 Oslo
Norge / Norway
E-post: Ikke lenger tilgjengelig

LAGRE KONTAKTINFO SOM vCard


Nedenfor finner du en QR-kode som kan skannes med en smart-telefon og som deretter tar deg til startsiden til Nordia 2014s hjemmesider. Ved å klikke på bildet får du opp en større versjon som kan lastes ned og spres til andre.

qr_kode_OFK

For å åpne eller lese enkelte dokumenter (inkl. dynamiske dokumenter), trenger du gratisprogrammet Adobe Acrobat Reader© eller Adobe Flash Player©.

logo_adobe_reader logo_adobe_flash_player

Sidene er testet med Opera, Internet Explorer, Google Chrome og Firefox.


TIL UTSTILLERE

Viktig informasjon til utstillere som skal levere samlinger eller montere selv - last ned eller åpne som pdf.

Utstillingen finner sted i Hall E i Norges Varemesse på Lillestrøm – se kjøreanvisning fra kartskisse. Hall E er den delen av Norges Varemesse som ligger nærmest innkjøringen for de som kommer med bil (nordøst).

NB! IKKE KJØR INN TIL DEN VANLIG PARKERINGSPLASSEN – men følg veien til BAKSIDEN av hallen. Første kjøreport på langsiden av bygget (siden mot Lillestrøm) skal brukes som inngang, og BIN-ROOM der samlingene tas imot, ligger like innenfor inngangen.

I riggetiden vil det ikke være tillatt å oppholde seg i hallen hvis man ikke har kjennetegn som hjelpemannskap. Samlingene vil bli mottatt av Gunnar Melbøe, og kvittert inn til sikker oppbevaring inntil rammene er på plass og montering av eksponater kan begynne.

Selvmontering blir ikke tillatt før kl. 18:00 på onsdag, og egenmontører som er i hallen under montering SKAL ha gul refleksvest og ID-kort fra NORDIA 2014. Ingen andre vil slippe inn på grunn av sikkerheten.

Selvmonteringen kan også fortsette torsdag morgen utover til kl.18.00 som er siste frist, men juryarbeidet vil starte kl. 12:00 på torsdag

Adgangsbilletter til utstillere kan hentes samtidig i BIN-room for de som skal ha slike. Vi har dessverre ikke regien med billettinntekter under utstillingen. Det er Norges Varemesse som styrer denne delen. Vanlig inngangsbillett til utstillingen koster kr. 140 pr. dag, noe redusert pris for pensjonister, og for hele utstillingsperioden = alle dager, er prisen 280,-

Når utstillingen er åpnet på fredag, gjelder ikke riggekortene lenger, da er det vanlig inngangsbillett som må brukes. Utstillerbilletter som utleveres MÅ signeres inn i databasen til Norges Varemesses.

Når utstillingen stenger på søndag ettermiddag kl.17.00 og alle besøkende er ute, vil nedtaking av eksponatene starte. Det vil bli laget prioriteringsliste i forhold til flyavganger/ togavganger for de som skal ta ned egen samling og ha denne med selv. Nærmere opplysninger vil bli gitt ved henvendelse i standen til Oslo Filatelistklubb n&ealig;rmest inngangen til utstillingen.

Eventuelle henvendelser kan rettes til Liv Norbom på tlf. +47 90522384.


Med vennlig hilsen
Utstillingsledelsen.